> persoonlijk vervoer <

Op zoek naar een professionele vervoerder in Maastricht en omgeving? Punctualiteit, discretie, betrouwbaarheid en maximale klantgerichtheid is waar wij naar streven. Dit serviceniveau wordt gerealiseerd door een team van chauffeurs met jarenlange ervaring. Al onze chauffeurs spreken minimaal vloeiend Nederlands en Engels en zijn getraind voor het vervoer van zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij werken uitsluitend met zelfstandige chauffeurs wat de kwaliteit ten goede komt. De tarieven zijn scherp, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

U of uw relatie wordt opgewacht op het gewenste adres, vliegveld of treinstation, door een "decent" chauffeur in kostuum met stropdas eventueel voorzien van een digitaal naambord met (bedrijfs)naam. Hij/zij zal uw bagage overnemen en u of uw relatie begeleiden naar de auto al dan niet voorzien van paraplu.

De chauffeur wordt altijd ruim ingezet voor dit soort werk en heeft niet meteen aansluitend een andere rit. Indien u uzelf of uw relatie liever vervoert in uw eigen (bedrijfs-) auto kunt u ook een chauffeur inhuren. Hiervoor wordt uw eigen (bedrijfs-)wagen ingezet als "mobiel kantoor". Onze directiechauffeurs helpen u graag, zodat u alle tijd en ruimte heeft om uw zaken op uw eigen achterbank te regelen en ontspannen op uw bestemming arriveren.

Enkele van onze directiechauffeurs zijn in het bezit van een Interseco© A/CCV D1 chauffeursdiploma en/of Interseco© B diploma. Ze zitten "strak in het pak", hanteren correcte omgangsvormen en zijn betrouwbaar. Kortom, onze chauffeurs beschikken over de juiste manieren en papieren.