Wij voorzien u van een comfortabele rit

Op zoek naar een professionele chauffeur in Maastricht en omgeving? Punctualiteit, discretie, betrouwbaarheid en maximale klantgerichtheid is waar wij naar streven. Dit serviceniveau wordt gerealiseerd door een team van chauffeurs met jarenlange ervaring. Al onze chauffeurs spreken minimaal vloeiend Nederlands en Engels en zijn getraind in het vervoer van zakelijke cliënten. Wij werken uitsluitend met zelfstandige chauffeurs wat de kwaliteit ten goede komt. De tarieven zijn scherp, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

U of uw relatie wordt opgewacht op het gewenste adres, vliegveld of treinstation, door een nette chauffeur in kostuum met stropdas eventueel voorzien van een digitaal naambord met (bedrijfs)naam. Hij/zij zal uw bagage overnemen en u begeleiden naar de auto al dan niet voorzien van paraplu. De chauffeur wordt altijd ruim ingezet voor dit soort werk en heeft niet direct aansluitend een andere rit.

Omdat wij met regelmaat zakenmensen en topmanagers vervoeren die behoefte hebben aan discreet en luxe vervoer, zijn alle voertuigen minimaal van het E-segment of hoger en voorzien van de hoogste veiligheidsclassificaties. Tevens zijn de voertuigen van alle mogelijke gemakken voorzien, zoals laadkabels voor mobiele apparaten, 220 Volt aansluiting, leeslampen, Wi-Fi, paraplu, flesjes water en in de meeste gevallen ook stoelverwarming achter. Voor optimale discretie zijn de voertuigen vanaf de B-stijl uitgerust met privacy glass en/of rollo’s rondom.

Het heeft onze voorkeur om de gereden ritten op rekening uit te voeren als al uw gegevens van te voren bij ons bekend zijn. Facturatie geschiedt dan achteraf. Deze kan naar wens maandelijks of per opdracht worden verzonden en wordt gespecificeerd per datum en/of gereden persoon, eventueel voorzien van een budget- of inkoopnummer.

Indien u liever niet op rekening rijdt, kunt u in al onze voertuigen afrekenen met: PIN (Maestro), de meest voorkomende creditcards, Apple Pay, V-PAY en contant.

<<  Terug naar het Overzicht