> persoonlijk vervoer <

We beschikken over een representatief en betrouwbaar wagenpark. Zo blijven we investeren in optimaal en luxe personenvervoer; bijvoorbeeld in onze BMW 5 serie en andere nieuwe modellen in dezelfde klasse. Met ons huidige aanbod kunnen we aan praktisch elke wens voldoen. Onze wagens zijn namelijk van alle gemakken voorzien, zodat u comfortabel naar uw bestemming wordt gebracht en tijdens de rit ongestoord kunt werken en telefoneren.

Het is mogelijk om in de taxi te betalen met Mastercard, American Express en Visa. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om het zakelijk vervoer en chauffeursdiensten op rekening te zetten, mits alle gegevens van te voren bij ons bekend zijn. Facturatie geschiedt maandelijks of per opdracht en wordt gespecificeerd per datum en per gereden persoon.

Airportservice

Een van onze populairdere taxiservices is de Airportservice. Wij verzorgen comfortabele ritten van en naar de volgende vliegvelden en treinstations:

MAASTRICHT AACHEN AIRPORT, AACHEN STATION, GARE GUILLEMINS LIEGE, BRUSSELS AIRPORT / ZAVENTEM, BRUSSEL GARE DU MIDI, DÜSSELDORF AIRPORT, AIRPORT CHARLEROI BRUSSELS SOUTH, LIEGE AIRPORT, SCHIPHOL AIRPORT / AMSTERDAM, KÖLN BONN AIRPORT, EINDHOVEN AIRPORT, ANTWERPEN AIRPORT

Groepsvervoer

Vandewall Taxiservices zou geen dienstverlener zijn als er niet aan groepsvervoer werd gedaan. Daarom verzorgen wij ook taxiritten voor groepen. Indien gewenst, vervoeren we u in één of meerdere 8-persoons busjes waar u gezamenlijk kunt genieten van de rit en nog even het een en ander met elkaar kunt bespreken.