> persoonlijk vervoer <

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen (bedrijfs-)wagen in te zetten als "mobiel kantoor". Onze directiechauffeurs helpen u graag, zodat u alle tijd en ruimte heeft om uw zaken op uw eigen achterbank te regelen en ontspannen op uw bestemming arriveren.

Het komt misschien voor dat u op een bepaalde bestemming moet zijn voor meerdere dagen. Dan is het handig een taxirit te boeken vanuit de bestemming waar u die dagen verblijft, zodat de kosten niet te hoog oplopen. Na uw verblijf laat u zich dan weer terugbrengen naar uw gewenste bestemming.

Enkele van onze directiechauffeurs zijn in het bezit van een Interseco © /CCV DI chauffeursdiploma en/of Interseco B diploma. Ze zitten ‘strak in het pak’, hanteren correcte omgangsvormen en zijn betrouwbaar. Kortom, onze chauffeurs beschikken over de juist manieren en papieren. Indien u interesse heeft voor het inhuren van een chauffeur of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met +31 (0)43.36.36.866 en vragen naar dhr. Vandewall of vraag onze folder aan via ons emailadres.